Welkom bij DP Electronics
- Electronic designs
- T&M lab


Tel: 053-4766278 (7 dagen per week kunt u van 10:00 tot 21:00 bellen)

Van schema, componentenselectie en printplaat naar een compleet apparaat.

MCP-1.jpg MCP-2.jpg MCP-3.jpg MCP-4.jpg

Bij DP Electronics in Enschede ontwerpen en tekenen wij elektronische schema's, printplaten, gedeeltes van behuizingen en programmeren wij ook microcontrollers. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote opdrachten of iets in samenwerking met u. Hier kunnen we een idee omzetten naar een module of compleet werkend apparaat.

Heeft u een verouderd ontwerp of apparaat waar onderdelen niet meer te krijgen van zijn of is het nodig om het ontwerp te herzien (redesign)? Wij kunnen u hiermee helpen om toch weer dat verouderde ontwerp weer te gebruiken of dat verouderde apparaat weer in productie te nemen.

Compononentenselectie kunnen wij ook voor u doen. Als u een schema heeft getekend en u zoekt daar de geschikte componenten voor, dan kunnen wij de componenten voor u zoeken.

Schema's en printplaten die met de hand getekend zijn op een stuk papier kunnen wij ook voor u invoeren in de computer, zodat de schema's en printplaten te reproduceren zijn.

Particulieren en bedrijven zijn welkom bij DP Electronics in Enschede.

Voor een betrouwbaar en praktisch ontwerp bent u bij DP Electronics in Enschede op het juiste adres.

Voor de klanten die kwaliteit en nauwkeurigheid willen, kunnen wij ook de hele opdracht voor u in Cadence Allegro tekenen.U bent van harte welkom in de ontwerp en teken afdeling (a.u.b. eerst even een afspraak maken).

Tel: 053-4766278 (7 dagen per week kunt u van 10:00 tot 21:00 bellen)
E-mail: DPElectronics@hetnet.nl